Riera de Merlès

Aquesta vegada hem anat al Lluçanès a descobrir la Riera de Merlès, un lloc preciós que tot i la sequera, sempre porta aigua.

Furgo-Riera de Merles

Divendres després del ritual habitual, vam conduir la furgo fins a Prats de Lluçanès, on vam parar per a sopar i dormir a la zona esportiva. A la nit va ploure una mica, però no suficient com per a aixecar-me a tancar la claraboia. Em vaig llevar ben d’hora i vaig anar a explorar els voltants amb la Lüa, s’intuïa que hi havia unes bones vistes però els núvols no em permetien gaudir-ne i sumat al fred que feia, vaig tornar cap a la furgo a encendre la calefacció per a què quan es despertessin els meus homenets, no es fotessin de fred.

Furgo-RieraMerles

Després d’esmorzar vam conduir fins a l’Espai Natural Protegit de la Riera de Merlès. Com quasi sempre, no hi havia ningú. Vam començar a resseguir la riera caminant entre gorgs i saltants d’aigua i algunes vaques. Vam fer el tram de la Gola de les Heures, així que tenim altres trams per a descobrir en una altra ocasió, ja que és molt llarga i té atractius durant tot el recorregut des de Puigcercós fins a Sta. Maria de Merlès. A l’estiu està ple de gent que ve a remullar-se però per a aquestes dates no hi havia absolutament ningú així que com sempre, vam poder gaudir d’aquest paradís natural i del contacte amb la natura que tant ens agrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s