Salt del Roure, Joanetes

I tornem altra vegada a La Garrotxa, què té aquesta comarca que ens agrada tant? 🙂

furgo-saltroure

En aquesta ocasió, l’encàrrec era buscar una excursió curta o un lloc proper per a poder ser a les 13:30h davant de la tele per a veure el derbi de Manchester. Amb aquestes premisses, es limiten les possibilitats i decideixo anar a lo segur. Ens aturem a Joanetes,

hi vam ser fa temps, però és molt agradable tornar-hi. Aparquem la furgo al pàrquing del poble, sopem i a descansar. La nit és moguda, cau un aiguat de por, se senten les gotes de pluja picant a la xapa de la furgo… tot i la sonoritat d’aquestes, el bebe no obra ni un ull. Jo pateixo pensant si el terra de fang serà practicable l’endemà per a moure la furgo.

Res més lluny de la realitat, l’endemà ens llevem i fa un dia esplèndid, sembla mentida que anit plogués amb aquella intensitat. Després d’esmorzar creuem el poble i caminem paral·lels al túnel de Bracons fins que ens endinsem cap a la Riera de Joanetes. Se’ns uneix a la ruta una gosseta que no sabem de quin mas a sortit, però ens acompanyarà tot el camí.

furgo-salt-del-roure-joanetes

Arribem a l’ermita de St. Mateu i en poques passes trobem el bell Salt del Roure. És un indret encantador, així que ens posem còmodes i gaudim una bona estona observant els jocs del bebe i els banys de la Lüa en un entorn com aquest.

furgo-salt-del-roure-joanetes

La tornada es fa ràpida, en total han sigut uns 8 km. i finalment podem veure com els de Guardiola guanyen al United de Mou.

Diumenge tornem a escalar, amb el començament del nou curs, tornem a recuperar els bons hàbits. I el bebe ja fa els seus “pinitos” 😛

I l’enllaç a Wikiloc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s