Valle del Mis: Cascata della Soffia i Cadini de Brenton

Arribem fins al Lago di Mis a través d’una carretera excavada a la roca, després d’uns quants foscos túnels, que ens comencen a oferir la imatge del llac a mà dreta, arribem al nostre destí. Plou i no podem gaudir de la panoràmica tot i que promet.

cadini

L’endemà la meteorologia no sembla gaire disposada a donar-nos una treva, així que quan ens cansem d’esperar a que pari de ploure, agafem els paraigües i ens acostem fins a la Cascatta di la Soffia. És un petit congost entre parets de roca i una petita cascada amb una passarel·la de fusta al damunt per a poder veure el salt d’aigua en tot el seu esplendor.

cascata-soffia

Reculem i ens acostem a Cadini de Brenton, un seguit de cascades i gorgs preciosos. El camí fins a les cascades està plè de salamandres, però plè, hem d’anar amb cuidado de no trepitjar-ne cap. El bebe està fascinat, últimament està molt interessat en els dinosaures i això és el més semblant a un dinosaure que ha vist mai. Així que para atenció a cada racó per a descobrir-ne un de nou.

cascata-della-soffia

Un cop a l’indret, evidentment sols, segurament per la pluja, gaudim del paisatge, pujo fins a dalt de tot per a no perdre’m cap toll i baixem fins a baix per a tenir la perspectiva del conjunt. Captivador.

cadini-brenton

Com que el temps no acompanya, no invertim gaire estona i tornem a la furgo.

Comença el camí de tornada pròpiament… fem parada a la Cova di Toirano per a despedir-nos d’Italia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s