Presentació familiar

Som una família de 4 membres, on el protagonista és el nostre bebé, nascut el maig del 2013, i també tenim una gosseta, la Lüa.

Som amants del contacte, tenim la necessitat de tenir-nos a prop físicament, de tocar-nos i acariciar-nos com a mostra de l’estimació que ens tenim, ja sabeu què diuen: “les carícies no es mengen però alimenten”; Volem mantenir la connexió amb el nostre fill; d’aquí el porteo (i també el collit), que és la manera de transportar al nostre fill en braços, sempre amb contacte amb els seus adults de referència. Per tant, les “grans” distàncies les fem amb la furgo i les rutes a peu, les fem amb el nostre fill penjat a l’esquena amb una motxilla ergonòmica.

Com a parella vam fer grans viatges i amb l’arribada del peque, ens vam haver de replantejar la nostra forma de viatjar i vam decantar-nos per comprar una camper, una furgo volkswagen clásica, una T3, que té tot el que necessitem (llit, cuina, calefacció…) per a escapar-nos a descobrir llocs nous amb una llibertat absoluta.

Amb aquesta web només volem recopilar les nostres experiències viatgeres a mode d’àlbum de records. Les nostres pretensions no van més enllà, però si de retruc podem facilitar a d’altres famílies l’organització de les seves pròpies rutes o animar-ne d’altres a provar-ho, serà encara més enriquidor. Per tant, si has arribat fins aquí, benvingut/da a casa nostra 😉

DSCF3915*Edito

2016: el porteo ja fa molts dies que ha desaparegut de la nostra vida, el nostre fill és capaç de caminar distàncies suficients per a fer excursions fantàstiques, així que amb 3 anys i mig, només conservem el collit i la lactància, però de porteo, res de res.

També hem canviat la vella/bella T3, hem perdut escència però hem guanyat seguretat, comoditat, discreció, velocitat… així que ens les seguim mirant quan en veiem una, però no canviariem la d’ara per res del món 🙂


Somos una familia de 4 miembros, donde el protagonista es nuestro bebé, nacido en mayo del 2013 y también tenemos una perrita, Lüa.

Somos amantes del contacto, tenemos la necesidad de tenernos cerca físicamente, de tocarnos y acariciarnos como muestra de la estimación que nos tenemos; ya sabéis qué dicen: “las caricias no se comen pero alimentan”. Queremos manterner la conexión con nuestro hijo; de aquí el porteo (y también el colecho), que es la forma que tenemos de transportar a nuestro hijo en brazos, siempre en contacto con sus adultos de referencia. Por lo tanto, las “grandes” distancias las hacemos con la furgo y las rutas a pie, las hacemos con nuestro hijo colgado a la espalda con una mochila ergonómica.

Como pareja hicimos grandes viajes y con la llegada del peque, nos tuvimos que replantear nuestra forma de viajar y nos decantamos para comprar una camper, una furgo volkswagen clásica, una T3, que tiene todo lo que necesitamos (cama, cocina…) para escaparnos a descubrir lugares nuevos con una libertad absoluta.

Con esta web sólo queremos recopilar nuestras experiencias viajeras a modo de álbum de recuerdos. Nuestras pretensiones no van más allá, pero si de paso podemos facilitar a otras familias la organización de sus propias rutas o animar a otras a probarlo, será todavía más enriquecedor. Por lo tanto, si has llegado hasta aquí, bienvenido/da a nuestra casa con ruedas 😉

 *Edito

2016: el porteo ya hace muchos días que ha desaparecido de nuestra vida, nuestro hijo es capaz de caminar distancias suficientes para hacer excursiones fantásticas, así que con 3 años y medio, sólo conservamos el colecho y la lactancia, pero de porteo, nada de nada.

También hemos cambiado la vieja/bella T3, hemos perdido la escència pero hemos ganado seguridad, comodidad, discreción, velocidad… así que nos las seguimos mirando cuando vemos una, pero no canviariamos la de ahora por nada del mundo.

4 thoughts on “Presentació familiar

 1. aquí una altra furgonetera i porteadora… El gran el vaig carregar com vaig poder… el petit foulars i bandoleres
  Ens veiem per alguna ruta!

  M'agrada

  • Quina il·lusió! Benvinguda i gràcies per comentar! Un plaer tenir-te per aquí 😉
   Nosaltres principalment BOBA i a partir de l’any, convidar-lo a caminar… Als 2 ja quasi no la feia servir i als 2 i mig ja ens en havíem oblidat. Que ràpid passa…
   Doncs a veure si coincidim!

   M'agrada

 2. Gran iniciativa nois….tota una sorpresa i descobriment.
  SI us ve de gust us pengem a la web de Parentalis del grup SUARA.
  Una abraçada als 4.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s